Wij weten alles over economie!

Laadpaal bedrijf draagt bij aan energietransitie

Laadpaal bedrijf draagt bij aan energietransitie

Bij ondernemen gaat het niet alleen om geld verdienen. Ook de wereld om ons heen is belangrijk. Steeds meer ondernemers kiezen er dan ook voor om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Als bedrijf houdt u dan rekening met uw impact op de wereld. Zo kunt u een bijdrage leveren aan de energietransitie, door een laadpaal (of meerdere) bij uw bedrijf te laten plaatsen. Dit maakt het niet alleen eenvoudiger om uw wagenpark te verduurzamen. Het is ook een goede service naar uw bezoekers en personeel, want ook zij rijden steeds vaker elektrisch. In dit artikel leest u meer over het laten plaatsen van een laadpaal voor uw bedrijf.

Service

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en Nederland is koploper in het aantal laadpalen per vierkante kilometer. Wanneer iemand uw bedrijf bezoekt, getuigt het van goede service wanneer ze hun auto bij u voor de deur kunnen bijladen. Dat geldt natuurlijk ook voor uw personeel dat ook steeds vaker over een elektrische auto beschikt.

Laat zien dat u verantwoord onderneemt

Met voldoende laadpalen bij uw bedrijf, laat u zien dat u een schone toekomst steunt en bijdraagt en het versneld overgaan op elektrisch rijden: dat is ook maatschappelijk verantwoord ondernemen! Bovendien kunt u met eigen laadpalen bij uw bedrijf ook eenvoudig uw eigen wagenpark verduurzamen.

Gratis laden

Want wanneer u zonnepanelen heeft, kunt u gratis uw elektrische wagenpark opladen. Hierdoor kunt u flink besparen op de kosten van benzine. En ook dit is ook een mooie service naar uw bezoekers en personeel. Wilt u ze wel laten betalen, dan is ook laden met een laadpas mogelijk.

Kopen, huren of leasen?

Wist u dat u naast het kopen van een laadpaal voor uw bedrijf, deze ook kunt huren of leasen? Het hoeft dus niet meteen een hap uit uw budget te zijn wanneer u wilt verduurzamen. Informeer bij een onafhankelijke laadpaal specialist voor de mogelijkheden.

Het grootste voordeel uit een laadpaal bij uw bedrijf wordt natuurlijk behaald wanneer u zonnepanelen op uw bedrijfspand heeft liggen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *