Wij weten alles over economie!

Waarom is marmer zo duur?

Waarom is marmer zo duur?

Is marmer het geld waard?

Marmer is een ontzettend populaire natuursteensoort die we tegenwoordig terugzien in veel interieurtrends. Maar het is niet goedkoop om zomaar mee te gaan met alle trends, zeker niet als het marmer betreft. Marmer is namelijk een van de duurste natuursteensoorten die er is. Wie bespreken in dit blog of marmer het geld waard is.

Waarom is marmer duur?

Marmer is een bijzondere steensoort, met een prachtige unieke uitstraling. Het is echt een natuurproduct. Van sommige marmersoorten is er zelfs maar één groeve. Daarnaast heeft marmer een bijzondere lichtval, vastheid en symmetrie. Dit is de reden dat marmer zo duur is.

Meedoen aan de marmer trend of niet?

De meeste trends zijn van korte duur. Daarom is het voor de portemonnee meestal beter om niet mee te gaan in de hypes van deze tijd. Met marmer ligt dat toch iets anders. Marmer is namelijk al jarenlang mateloos populair. Wilt u een modern interieur dat echt van deze tijd is? Dan is marmer een goede optie, omdat deze trend naar verwachting nog wel jarenlang stand gaat houden.

Zo lang mogelijk plezier van marmer

Om lang van het marmer te kunnen genieten, is goed marmer onderhoud van essentieel belang. Het kost wat extra om een specialist in te schakelen voor het onderhouden van uw marmer, maar deze investering is het wat ons betreft zeker waard. Marmer is namelijk een te kostbaar materiaal om hier zelf maar mee aan de slag te gaan.

Onze conclusie? Ja; marmer is duur, maar het is ook erg mooi en waarschijnlijk nog jaren in de mode. Uiteindelijk is het dus uw eigen keuze of u het de moeite waard vindt om marmer te nemen.

Houd onze blogs in de gaten voor meer interessante tips en nieuwtjes op het gebied van financiën, economie en besparen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *